Webshop Icon
Ootmarsumseweg 42
7665 SB ALBERGEN
Telefoon: 0546-441385
Email: info@depannenloods.nl
Openingstijden [ma t/m vr: 7.00 - 17.30] [za: 7.00 - 12.00]

Over ons

Zoals onze naam doet vermoeden heeft "De Pannenloods" in het verleden dakpannen geproduceerd. Het bedrijf ging in 1938 van start, onder de naam G. Loohuis cementwerken. Door de specialisatie in dakpannen kreeg G. Loohuis Cementwerken al gauw de bijnaam: De Pannenloods.

Deze bijnaam werd uiteindelijk de officiele naam.

Midden jaren zestig ging De Pannenloods zich steeds meer bezighouden met de handel in bouwmaterialen. Dit ging zo goed dat dit de hoofdactiviteit van De Pannenloods geworden is.

Dankzij een flexibele instelling en een uitstekende service is De Pannenloods uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met een grote klantenkring van aannemers en particulieren.

Het assortiment is breed en dat geldt zeker voor de sierbestrating. Speciaal voor de sierbestrating heeft De Pannenloods een prachtig showplein aangelegd. Hierin zijn assortiment, combinaties en ideeen optimaal gepresenteerd.

De Pannenloods is aangesloten bij de HIBIN (Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland). De HIBIN is een brancheorganisatie, onder andere gebaseerd op sterke kwalitatieve ondersteuning van de aangesloten bedrijven. Om lid te worden van de HIBIN moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen.
Het HIBIN-lidmaatschap garandeert daarom ook uitstekende leverings- en betalingsvoorwaarden en een landelijke klachtenregeling. Met een bij de HIBIN aangesloten bedrijf beschikt u over een professionele en betrouwbare partner. Voor meer informatie over de HIBIN kun u kijken op www.hibin.nl.
Kortom, wilt u bouwen, verbouwen of een terras aanleggen, kom dan naar De Pannenloods.