Webshop Icon
Ootmarsumseweg 42
7665 SB ALBERGEN
Telefoon: 0546-441385
Email: info@depannenloods.nl
Openingstijden [ma t/m vr: 7.00 - 17.30] [za: 7.00 - 12.00]

Sierbestrating

 

Bekijk onze tuincatalogus door erop te klikken

Jarenlang waren betonklinkers, betontegels en uitgewassen grindtegels de meest gebruikte verhardingsmaterialen in de tuin. Veel paden en terrassen zijn met behulp van die producten aangelegd.

Maar de behoefte aan verandering onder de tuinliefhebbers is groot. Fabrikanten van bestratingsmaterialen spelen daar op in, want nog nooit is het aanbod van bestratingsmateriaal zo groot geweest als op dit moment. Ook zoekt de tuinliefhebber naar bijzondere producten, want het uiterlijk en de sfeer van de tuin zijn zeer belangrijk geworden. De inrichting van de tuin doet niet veel meer onder voor die in huis. De tuin is een woonkamer buiten geworden waar men bij aangenaam weer een belangrijk gedeelte van de tijd doorbrengt. De keuze van bestratingsmaterialen dient men weloverwogen te maken. Aspecten als de vormgeving van het te verharden oppervlak, de manier waarop de bestrating gebruikt gaat worden, de combinatie met de omgeving en het beschikbare budget bepalen de uiteindelijke keuze.

 

Een keuze die wij U met deskundige voorlichting graag helpen bepalen tijdens uw bezoek aan ons showterras met een scala aan zowel sobere als trendgevoelige bestratingsmaterialen. Vooral dit laatste gegeven zorgt ervoor dat wij ons showterras dan ook regelmatig aanpassen aan de laatste noviteiten.

Wij nodigen U uit!

 

 

Een kleine greep uit ons assortiment

ACO EasyGarden